Lite bilder från min 20års fest.


Jag & clownerna    Elin & Natta  Bror & Emil kom som clowner Patrik & Sågen Groven, Erik & Bror   Hur Jim hoppas studsmatta förstår inte jag?  Förbereder för shotstävling    Lekledarn!     Prova äta godisremmar med händerna bakom ryggen utan att göra en fel min.     :) :) Ja, jag blev sliten. 

Det är svårt att beskriva hur roligt jag hade den här kvällen.
En perfekt födelsedag - tack alla som kom!

Skolavslutning

Jag kom precis hem från Erik och Mårtens regniga skolavslutning. Jag tycker det bara var förra året som de började 6års, men idag är de nästan 10 år gick de faktiskt ut 3an. Tiden går fort!



20 år!

Nu den 29 maj blev jag äntligen 20 år!

Fredag den 30 maj, var det grillparty med lekar ute i Mårdäng där många, många vänner kom.
Bror och Emil kom utklädda till clowner - vilket var toppen för mig! Jag älskar utklädnader!
Jag fick massor av fina rosa blommor, sprit i mängder, halsband, presentkort mm.
Jag fick även en ny mobil. En rosa! Erik hade sprungit runt hela stan för att hitta just den färgen, som tydligen bara fanns i ett visst antal exemplar. Det var en alla hjärtans dag utgåva. Till slut hade han fått tag i den och nu är den min. Lägg till att Erik hatar, då menar jag hatar att springa runt i olika affärer för att hitta någonting. Det ska gå snabbt och smidigt om man heter Erik Holmgren i affärer. Bara det att han hade sprungit i så många affärer gjorde mig rörd. Tänk då hur jag blev när jag fick mobilen.

Lördagen firades jag av Thina, Stephanie och Hanna som hade ordnat en överraskning åt mig. När jag kom hem till Thina satt de där på baksidan med en filt i solen och massa gott småtugg. De hade även spelat in en egen låt till mig! Vi satt på filten flera timmar och njöt av solen då vi sedan tog oss ned till ChurtchStreet där jag blev bjuden på mat och äntligen fick jag en sån där födelsedagsdrinck som de har! Vidare till jackpot sedan för shots. Ni kan tänka er hur jag mådde efter det. Jag var tvungen att åka hem.



Jag gav mig in på att försöka baka mina egna tårtor till fikat hemma hos mamma.
Jag kan bara säga ett ord - herregud.
Tårtan höll på att glida isär, fråga mig inte hur? Det var grejer överallt, hela jag var kladdig.
Jag behöver inte fortsätta utan det räcker att säga att , mina tårtor är ingenting jämför med min brors. Han gör de godaste tårtorna jag vet - vilket han gjorde till mig då vi firade hos pappa.


Trotts mina 73 myggbett som jag fick under fredagen, illamåendet på lördagen
och misslyckade tårtor så kan jag bara beskriva mitt födelsedagsfirande som underbart.
Det kunde inte ha varit bättre!

RSS 2.0