Äntligen!

Ni kan inte ana vad jag och Mari har längtat efter den här kvällen.
Snart kommer hon hit så ska vi göra tacos och sätta igång en av världens bästa filmer, Twilight. När den är slut ska vi bara vänta in det underbara klockslaget 20,45 då vi kommer att se den efterlängtade uppföljaren New Moon. Kan knappt hålla mig, vill se den nu nu nu.


Våran kille har blivit stor!

Jag är så stolt över Leo, han har blivit stor och har börjat lyfta på benet när han kissar! Det händer att han sätter sig ned någon enstaka gång, men för de mesta åker benet upp nu. Hela jag lyser av stolthet när han gör det :)


THAILAND, HERE I COME!!

Yes, det stämmer alldeles precis. Den 20 dec åker jag, Erik, Lina och Janbanan till Thailand och kommer hem den 4 januari. Medans ni kommer sitta hemma i Sverige med en halvtaskigt snöfattig, kall och mörk jul-/nyårsafton kommer jag gå i bikini längst stranden. Känns grymt braaa :)


JAG LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!!


Monster Jam

Yes, dagen har som sagt tillbringats i Stockholm, Globen på Monster Jam.
Det bjöds på tävlingar och freestyle med Monster Trucks, bmxcyklar, crossar och dansare. Var en häftig show, men det hade varit roligare om de hade haft mer yta att åka på med de där enorma bilarna. Nu hade de bara tre olika hopp de kunde åka i, men det var häftigt ändå. Globen var nästan fullsatt och det var så mysigt att se alla småknattar som var helt fasinerade över Monster Truckbilarna och crossarna. Ett antal gånger under showen gick de ut och kastade ut t-shirtar i publiken och de barn som hade turen med sig att få en t-shirt lös verkligen av lycka. Var så mysigt att se :) Tyvärr hade inte vi turen att få någon t-shirt. Bilder från globen kommer jag ladda upp sen.

Nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar, för tillfället är det Patrik Isaksson - Du får göra som du vill som spelas på hög volym. Jag är verkligen en all lyssnare när det gäller musik men gamla/klassiker är helt klart en av favoriterna, visst tycker jag om nya låtar också men det känns ändå som att det finns mer vettiga texter i de gamla låtarna. Som mina tanter säger "Det är bara dunka, dunka i radion nu förtiden. Man hör inte vad de säger!" haha :)

Igår kväll blev biverkningarna efter sprutan värre. Jag hade smärta och det det dunkade i armen, smärtan påminnde nästan som känslan jag hade när min arm var infekterad vid studenten. Lyckligtvis blev det inte så långvarigt och imorse var smärtan borta. Har inte haft nå problem idag, endast när jag sträcker armen rakt upp så drar det lite i axeln men verkligen ingenting man kan klaga över.

Nu blir det tv innan jag ska sova, ska upp tidigt och jobba imorgon. Trevlig kväll!

Vaccinerad!

Nu ska jag tydligen vara vaccinerad mot svininflensan. Precis som vanligt när jag ska ta en spruta drabbades jag av skrattattacker så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det är inte pågrund av att jag är rädd för själva sprutan, för det är jag inte. Jag blir bara så nervös inför det att skrattet kommer. Det var precis lika när jag skulle ta en spruta innan våran Turkietresa förra året. Det slutade med att jag asgarvade, Erik blåhöll min arm och Janbanan höll mig i håret. Varför han höll mig i håret vet jag fortfarande inte riktigt, haha.

Biverkningarna som alla pratar om då?
Jag kan bara säga att det ömmar lite när jag lufter armen över axeln i den arm jag tog sprutan dvs. vänstern.
Jag känner ingen yrsel/huvudvärk, ingen feber, inget illamående osv. Vi får se hur det slutar.

Nu ska jag och Leo ta en promenad till Mårdäng där det kommer att bjudas på tacos ikväll. Det blir en tidig kväll idag, för imorgon bär det av till huvudstaden med Älskling, Anders, Erik och Mårten. Vi ska till globen och se Monster Truck :)


Lyckliga jag

Just nu sitter jag och går igenom bilder jag har haft på datan, vi har köpt ett bärbart minne som vi ska lägga in alla bilder vi vill spara ifall någon av datorerna skulle krascha. Vilket min är väldigt nära till att göra.

Älskar att se gamla bilder, just nu är det bl.a. bilder som jag har fått från mammas data som jag håller på att gå igenom. Det är alla möjliga bilder från när jag är liten, Erik och Mårtens uppväxt och familj. Jag sitter och ler för mig själv när jag ser alla bilder och tänker på hur lyckligt lottad jag är som har en så bra familj.


Jonny, Mattias, Pappa, Stoffe och jag


Jag, kusin Marcus och Mormor :)


Jag, full i bus.


Mårten, Erik och Morfar :)


Haha, är man trött så är man trött. Erik


Haha Mårten


Vad ska man säga?


:)

Nu får det vara bra, tack och hej.


Då var det dags igen.

Var ett tag sen jag uppdaterade sist, men som jag tidigare har jag sagt så är det rätt vanligt när det gäller mig. Jag är ju som sagt en periodare.

Vad har hänt sedan jag uppdaterade sist då?
Halloween blev bara lugn för mig och Erik. Jag jobbade först till 20,00 då vi sedan åkte till gravar och tände ljus.
Jag gillar inte kyrkogårdar i vanliga fall, men jag måste säga det att på Halloween är det verkligen fint.
Däremot blev både jag och Erik riktigt förbannade då vi var och tände sista ljusen. Inte alls långt ifrån oss kom det en familj med tre barn och en hund. Hunden gick så fint så det gjorde ingenting, men barnen. De sprang kors och tvärs över gravarna och skrek för en hel barnklass. Kalla mig löjlig, men jag tycker att man ska visa respekt för de döda när man är på en kyrkogård. De ska väl åtminstonde få vila i graven?

För övrigt har vi bestämt ut-/inflyttningsdatumet på lägenheten. F.om. 1 januari tar den nya familjen över. Tur för oss så har de precis hängt upp en lapp i trapphuset med att f.o.m 1 januari kommer de att höja hyran igen. OTUR!

Jag har även tagit mig i kragen och lämnat in ansökan om att plugga till våren. Tänkte plugga upp matte B så att jag kan ta mig vidare inom något annat. Matte B behövs ju nästan till allt man söker. Har haft lite funderingar om att läsa företags ekonomi senare, vi får se vad det blir.

Nu sitter jag med en spinnande Berra i knät och en snarkande Leo som ligger på mina fötter och väntar på att Erik kommer och hämtar upp mig så att vi ska åka ut till Mårdäng en stund. Där bjuds det på bogfläsk, potatis och löksås. Någonting som jag bara kopplar till mina gamlingar, men upp till bevis om det är så gott som mina gamlingar säger att det är.


RSS 2.0