Semester!

Nu har jag två veckors ledighet framför mig! SÅ JÄÄÄVLA SKÖNT!

Ledig!

Satan i gatan vad skönt det har varit att vara ledig idag. Att riktigt sova ut utan att ha någon tid tid att passa. Det var länge sedan jag sov tills jag vaknade av mig själv. Känns som att jag ställer den där jävla väckarklockan varje dag, men inte idag som sagt var ;D

Leo och jag har nyss varit ute på en solig promenad i boulongern. Nu ligger gobiten och snarkar i soffan på nerdervåningen. Ja, jag hör honom klart och tydligt ända upp. Han snarkar som en riktig karl. Förr hade jag problem att sova hela nätterna på grund av att Erik hade sin period där han snarkade som fan. Äntligen har han slutat, iaf dämpat sig så att jag inte vaknar av det. Då har vi istället Leo som snarkar lika illa och ibland värre. Jag längtar inte tills den dagen då båda ligger och snarkar ikapp på varsin sida om mig i sängen. Jag ska inte klaga, de är söta mina karlar. Även fast de snarkar ;)

Nu ska jag göra ett ryck och leta efter kamera sladden som fortfarande inte har kommit fram sen flytten. Har massor med bilder på kameran som jag vill ha in på datan, senare bär det av till Bergby för att träffa pappa är det tänkt.


Martin Stenmark

Gårdagen spenderade jag med mina saknade småbröder Erik & Mårten. Vi började kvällen med ett besök hemma hos mormor där det bjöds på efterlängtade vofflor. ( Det har alltid varit speciellt att få vofflor hemma hos mormor. Det är hennes grej. Hon förbjöd mamma att köpa ett voffeljärn så att det skulle fortsätta vara speciellt när vi kommer dit och det har hon lyckats med. Vofflor hos mormor är lyx! )
Kvällen forsatte sedan ner till boulongen där vi spelade årets första minigolfrunda för att sedan gå till på sommarkväll och se Martin Stenmark. Det blev en bra kväll igår, bara att umgås med Erik & Mårten var skönt. Jag har som sagt saknat dem.

Nu har jag precis hoppat ur badet efter fotbollsträningen, som jag förresten har börjat med igen. Slutade spela fotboll när jag gick i åttan och har ångrat mig mer och mer de senaste åren att jag slutade. Träningarna flyter på bra, vi har en bra tränare och allt fler dyker upp på träningarna. Det var nämligen lite dåligt med folk ett tag, men det blir bättre. Känns skit bra att komma igång igen och det är ju roligt!

Nej, nu ska jag pallra mig ner till sköna soffan med filt, kudde, se på Twilight och vänta på att Erik och Leo ska komma hem och mysa med mig :)

Jag är tillbaka!

Jag var borta i mig själv en längre tid, men nu är jag tillbaka. Starkare och lyckligare än någonsin.

Jag har lämnat min lilla mysiga etta på skomakargatan för en helt underbar lägenhet på nygatan. Igentligen är det en helt vanlig lägenhet, men just det att jag bor tillsammans med Erik i den gör den underbar. Vi har även fått utökning i familjen med våran lilla knatte Leo. Våran lilla vovve :) Så nu sitter jag här igen, 5 månader sedan sista inlägget, 3 månader sedan jag hade internet sist och lyckligare än någonsin!

Jag hoppas ni är glad för uppdateringen Thina och Mari, det har varit ett jäkla tjat på dem hehe

Nu ska jag ner i soffan och mysa med mitt vinglas och vänta på att darling ska komma hem för lite mys igen :)


RSS 2.0