Fy fan vad skönt!

Ja, det kan man verkligen säga. Jag kan inte räkna på båda händerna hur mycket jag har längtat efter den här dagen. Idag har jag nämligen fyllt på mitt gymkort och vart och tränat för första gången i år. Det har verkligen varit efterlängtat.

Just nu sitter jag och ser på Into the blue och är avundsjuk. Jag vill också bo så där fint med blått vatten, åka vattenskoter och dyka efter vrak. Vilken känsla, vilket liv. Lite annat från mitt liv som för de mesta nu förtiden går ut på att jobba känns det som.. Jag sitter till och med på jobbet nu. Fast inatt har jag det bra måste jag medge. Sitter nämligen vak med eget rum, tv, godis, trådlöst internet som fanns i byggnaden och en superskö fotölj som man halvt kan ligga i :) Som sagt, inatt har jag det bra.

Felon

åååh, tårarna rinner för fullt för mig nu! Har precis sett filmen Felon. Verkligen värd att se behöver jag bara säga!


Church Street

Jag har precis kommit hem från Church Street. Har varit där med Mamma, Anders, Erik, Mårten, Mormor, Morfar och kusinerna Marcus och Martin. Det har verkligen varit en toppen kväll! :)



  
Martin, Anders, Jag, Mårten, Mormor, Erik, Morfar, Marcus, Mamma (bakom) - Vi kusiner

 
Jag & Mårten - Haha, Mormor & Erik

 
Jag & älskade Mormor & Morfar

YES MAN!

Har precis vart på Yes man med Natta och Molle :) Så jäkla bra film haha.
Tänk hur fan de skulle bli om man sa ja till allt. Värt ett försök? nej, tveksamt haha.

Jag och Molle övade för övrigt lite mer på vårt Dirty Dancing lyft ikväll haha. Innan vi dör ska vi lyckas göra lyftet fläckfritt!

Åhhh fy fan!

Jag blir kär, jag blir galen, jag blir på så jävla bra humör när jag ser Dirty Dancing / hör låten Just nu sitter jag och Molle i hennes vardagsrumma och sjunger för fullt. Time of my life är våran låt. På väg till St. Annas skärgård i sommras säger jag bara. Precis som nu hade vi på högsta volym och sjunger med. I LOVE IT !!


Tårtkalas!

Igår var jag hem till Molle på Tårtkalas. Hon fyllde nämligen 20 år på nyår (stackarn som fyller år på sista dagen på året. En jäkla väntan haha) och hade glömt att bjuda på sin födelsedagstårta. Tur var väl det för mig som fick gotta på den igår!


RSS 2.0