Bara i mina drömmar.

Vid elvatiden iförrgår natt låg jag Erik och Lina och tittade på film, när jag reagerade på att det luktade varm plast. Med tanke på att Erik några gånger har glömt spisen på trodde jag på en gång att det var pågrund av någonting sånt det luktade. Vi gick husesyn alla tre, men kunde inte hitta något som luktade. Det dröjde inte länge innan Erik ropar upp mig och vi ser att det är som en svag, svag dimma på hela uteplatsen. Den där omtalade magkänslan satte verkligen igång på mig och jag tyckte det var bästa att höra med grannen om det bara är vi som inbillar oss eller om det verkligen är något som luktar. Grannen höll med på en gång om att det är någonting som luktar fel och med tanke på att vi får ha ljuslyktor på våra enskillda uteplatser började vi gå runt och kika om det kunde ha varit någon sån som hade blivit för varm. Det dröjde inte länge innan vi såg att på kortsidan vid oss stod ett fönster öppet ca två cm där teglet hade börjat blivit svart och det kom små, små rökmoln ifrån. Det är svårt att beskriva känslan man fick när man verkligen inser vad det är som händer. Inser att det brinner i lägenheten. Allt fler har nu börjat reagera att det luktar och kommer ut ur lägenhetern. Vid det här laget är brandkåren redan kontaktad och påväg, men vi letar reda på vilken lägenhetsdörr som hör till lägenheten för att underlätta för bandmännen. Det var inte speciellt svårt att hitta dörren kan jag säga, eftersom det även här pyrde ut rök. Brandkåren kom snabbt och fick ut en 80årig tant som bodde i lägenheten med hjälp av några killar som jobbar nere i resturangen tydligen. Idag i tidningen kunde man läsa att hon hade svåra rökskador, men att läget var bra med tanke på omständigheterna. Tydligen hade branden startat pågrund av ett ljus inne i sovrummet. En sak som slog mig under natten var att vi inte har någon brandvarnare hemma. Det ska införskaffas, ska ringa till Norrvidden och säga åt de att komma och sätta upp en. Hemskt att vi inte har någon med tankte på att det är Norrviddens skyldighet att det ska finnas i varje lägenhet, vilket jag tvivlar på att det gör.

Jag hade iaf aldrig kunnat tror att jag skulle vara med om en sån här händelse. Det har bara funnits i mina drömmar att det skulle börja brinna i huset där jag bor, men nu har det hänt. Jag är glad att tanten klarade sig, har haft många funderinga på hur det gick med henne. Vi drabbades inte av några rökskador som tur var, hade inte vart roligt att ha brandlukt i hela lägenheten.


Den här bilden har jag tagit från våran balkong idag, som ni ser
så är det inte långt ifrån oss lägenheten brann.


Kärleksfull



Ja, kärleksfull är verkligen rätt ordet. Kände för att ge hjärtat något litet extra idag,
något som säger hur mycket jag älskar honom och hur glad jag är för att ha honom vid min sida.
Hoppas han blir glad när han kommer hem och ska lägga sig. Du betyder allt för mig Erik.


SuperErik

I torsdags umgicks jag äntligen med Molle och Natta!! Det var evigheter sedan vi sågs och jag har verkligen saknat det. Det blev mys hemma hos Natta med idol, godis av alla sorter och en massa prat. Lovely.

Som jag tidigare berättade så är ju älskling besatt av superhjältar. Vad tror ni inte låg på bordet när jag kom hem från Natta? En film. En film om Hulken som möter Wolverine eller Thor. Jag har slutat bli förvånad och som ni kan gissa så var Watchmen som vi såg för ett tag sen en riktig höjdare. Erik kunde minsann inte förstå hur andra har kunnat klaga på filmen. Enlig honom var den huuur bra som helst så i en vecka i sträck så var det bara den som visades på våran tv. Tur att jag älskar dig för den du är super-erik.


-

Fy fan vad jag sörjer Molle. Vår stjärna, vår dirty dancing!!


Strandmys

Igår bar de iväg till stink-skutskär för att Thina skulle fixa sina naglar. Under tiden hon satt och blev ompysslad tog jag, Chelsea och Leo b.la. en promenad till stranden och mös. Leo for runt som en galning och grävde medans jag och Chelsea satt och studerade honom och bara njöt. Riktigt mysigt var det, men jag förstår inte hur man vill bosätta sig i Skutskär? De säger att man blir van med lukten från fabriken, men jag tror inte att jag skulle bli det. Tycker verkligen det luktar skit, tacka stan och Gevalia. Det är fina lukter som kommer ut därifrån iaf!

Glada besked blev det igår när jag kom till jobbet också! På måndag ska jag få börja ett vikariat på ca 40% dagtid fram till nov då jag ska kliva på ett annat vikariat med mer procent i över ett år. 40% är lite, men de resurstider som kommer bli kommer läggas på mig så att jag kan fylla på mina timmar. Känns bra att få några fasta tider iaf. Framsteg! 

Det känns som att jag har saker planerat hela tiden. Så fort jag är ledig så är det någonting. Det är inte ofta jag bara tar dagen som den kommer nuförtiden. Idag ska jag träffa Sara och lilla Smilla iaf, ska även försöka hinna med att träna, städa lite och fixa med uteplatsen. Jag brukar få ihop det så att jag hinner med det jag har tänkt, men vi får se. Jag har bestämt mig för att börja försöka varva ner och ta det lite lugnt de dagar jag är ledig så idag hinner jag de jag hinner. No stress.





Tuffingen med skinnjacka :)

 


Det blir så bra!

Det händer väldigt ofta att jag blir pysselsugen. Jag älskar att pyssla och igår kliade det verkligen i fingrarna att jag ville göra om något. Grannen kom med den geniala ideén att vi skulle måla om våra blom/trädlådor på framsidan. ( Vi har en gemensam altan med varsin blom/trädlåda med egen uteplats framför sitt köksfönster)

Alla lådor på gården är riktigt slitna, den vita färgen har gulnat, lostnat och är allmänt vidriga.


Det här är våran låda. Behöver inte säga nått, ni ser hur ful den är. Ha då i tanke på att vi redan har frächat på våra vita kanter.


Men efter idag kommer den se ut så här som grannens låda. Vi bestämde oss för att måla över den fula, vidriga grisrosa färgen och göra de helvitt. MYCKET BÄTTRE!

Ni får se bilder på hur allt blev sen när det är klart. Nu ska jag Emelie och Emilia ut och fortsätta. Ska möta Thina och Chelsea vid ett eftersom Thina ska på sjukan sedan börjar jag jobba kl 16. Fy fan, hata kvällar.

"Jag avskyr den där katten"

Jag började dagen med att jobba till kl 11 och för första gången på länge kändes det helt okey att jobba en så kort tur. Eftermiddagen har vi spenderat tjejer och killar. Jag, Lollo och Ella (Eriks morbrors fru och Eriks kusin) har länge pratat om att vi skulle ha en riktigt tjejdag då vi skulle gå på stan och handla Hello Kitty saker eftersom Ella verkligen avgudar den lilla katten. Grabbarna Erik, Pelle och Liam (Eriks morbor och andra kusin) fick så klart inte vara med och ville inte för den delen heller följa med på stan. De drog till hemlingby och cyklade i backen istället.

Jag förstår inte hur man tänker som kassörskan vi träffade inne på HM idag. Ella stod och la fram sina Hello Kitty saker som hon skulle få köpa, då frågar kassörskan om Ella gillar den lilla katten. Ja, syns inte det för de första? Eftersom Ella inte hade en ända sak som inte var Hello Kitty, men de som stör mig är vad hon kläcker ur sig sedan mitt framför Ella. "Jag avskyr den där katten. Fy fan. Den är ju på allt som går att göra nu förtiden". VA FAN?! så säger man väl inte framför en liten flicka på 4 år?! Ella stod bara och stirrade på hon när hon sa det. Nått vett i skallen lär man väl ha och speciellt när man står i en kassa, då ska man väl vara trevlig och hålla med kunden även om man själv inte gillar saken som ska säljas? Jag blev jävligt störd på henne iaf.

Jag är för övrigt väldigt stolt över mig själv. Eftersom fotbollen bara har gått utför och de verkar som att allt ska läggas ner fyllde jag på mitt gymkort istället. Jag och Eriks lillasyster Lina har t.o.m varit där 4 gånger den här veckan. Känns riktigt bra, speciellt när jag känner att fotbollen iaf har gett resultat på konditionen. Jag orkar springa betydligt mycket längre på bandet än förr. Ska fortsätta vara lika duktig på att ta mig iväg nu bara så kommer det här bli skit bra. Det känns så bra när man väl är på friskis och när man kommer hem.

Kvällen ska jag spendera framför tv:n med mina älsklingar. Eftersom jag har en karl som är galen i superhjältar och hyr varje ny film med hjältar så ska vi se filmen Watchmen. Älskling har både filmer, spidermanglas, tröjor, kalsonger, tidningar m.m med superhjältar. Spiderman är favoriten, men oftast är allt som har med superhjältar bra i hans ögon. Kan inte komma på en gång han har sagt nått dumt om någon iaf. Han var så söt här om dagen när han berättade att han hade hört att filmen Watchmen inte skulle vara nå vidare så säger han tyst efter en liten stund "men jag måste se den ändå, det är ju superhjältar...". Han är söt ibland min karl :)

Som sagt, det blir en lugn myskväll förr oss. Skönt är det, med tanke på att jag ska upp och jobba imorgon. Hörs hej!


Hard work, work.

Sitter hemma på lunchen nu. Har precis ätit makaroner och korv, jävligt gött faktiskt. Pelleplutt stod utanför vår dörr och väntade så vackert på att Erik skulle öppna dörren och bjuda på kaffe. Lättare sagt än gjort! Erik sov som en stock när vi kom innanför dörren, men nu är han uppe iaf.

Kände mig riktigt duktig igår faktiskt efter att jag hade storstädat hela lägenheten, tvättat och slängt ett berg av sopor. Jag förstår inte hur två människor kan stöka ner så mycket. Helt jävla otroligt, men nu är det fint :)


RSS 2.0