Haha, den bjuder vi på!


Har man världens snyggaste katt så har man! ;) haha


The nuts are gone!

Nu har vi kastrerat båda våra småkillar. För tillfället ligger Berrah på toalettgolvet nedsövd och kommer inte vakna upp förrens om några timmar. Leo fick ta bort sina stygn och sin tratt i måndags, stackarn har ju varit tvungen att ha tratt i 13 dagar. Jag har verkligen tyckt synd om honom eftersom han har varit så klumpig utöver det vanliga. Den där tratten har tagit i väggarna, trappstegen, soffkanten m.m. Överallt där man kan fastna har Leo fastnat haha.
Om ca 14 dagar sägs det att vi ska märka skillnad på Leo, men jag tycker redan att han har blivit lugnare på promenaderna vilket är grymt skönt!

För övrigt är allt bra, jag har börjat skolan på måndagkvällar nu. Tyvärr hänger jag inte riktigt med alla gånger och förstår min lärare när hon ska förklara olika saker men som tur är så har jag min privitlärare Elin som t.o.m tycker att det är roligt med matte som hjälper mig och det är guld värt eftersom jag avskyr ämnet. Vår lärare började första lektionen med att säga "Tidigare har ni bara räknat och räknat matte, men nu ska ni börja tänka varför ni gör det ni gör och det kommer bli skoj va?" Nej, det är inte skoj. Matte är inte skoj. Matte gör man för att man måste, inte för att det är skoj.

Nu blir det en vilostund innan vi ska till Hillerian och och äta en pizza och ta en öl eftersom jag är ledig imorgon :)

Bara 50 graders skillnad!

Den ljuvlig semestern i Thailand är nu över och vi är tillbaka i Sverige med en gradersskillnad på 50 grader. Känns verkligen bra, eller inte! Hela tiden har jag fått höra att Thailand är ett paradis och jag kan bara säga att det är det verkligen. Någonting jag däremot inte gillade var flygningen. Påväg ner till Thailand skakade det rätt kraftigt av turbulens, som jag inte gillar och att sitta 10 timmar i ett trångt flyg som vårat var och försöka få någon blund så att tiden skulle gå fortare var inte det lättaste. Trots det så var resan hem var betydligt värre. Inte nog med att jag hade nån störd jävla brud som satt och dunkade huvudet/sparkade i ryggen på mig hela resan så mådde jag illa hela resan. Magen kändes som en ballong, spykänslan satt i halsen och ryggen värkte. Hemresan var rent sagt ett helvete.

För att sammanfatta de två senaste veckorna kan jag bara säga att de har varit underbara. Vi var b.la. på djungelutflykt, snorklade, simmade och matade fiskar, simmade med hajar, matade apor, släppte iväg önskingar, tattuerade oss m.m
Jag lägger upp bilder senare när jag har fått bilderna så får ni veta lite mer vad vi gjorde då :)

Min mage är fortfarande inte bra, känns som att jag är magsjuk men inte kan kräkas så jag ska gå och lägga mig på soffan och vila med Leo som börjar bli sig själv igen. Igår när vi hämtade honom från dagiset han har varit på under en tid när vi var borta var verkligen en mardröm. Magen vände sig ut och in på både mig och Erik när vi såg honom. Det var inte Leos ögon vi såg, det var någon helt annan. Han har varit upp och ned vänd ända sedan vi hämtade honom, men nu börjar han bli sig själv igen tack och lov. Vill inte gå in på mer detajler men aldrig mer säger jag bara, aldrig mer.


RSS 2.0