Party like a rockstar!

Ja, så skulle man kunna sammanfatta lördagen om man vill. Eftersom bror Jonny ska ta sitt pick och pack och ge sig ut i världen nu på lördag så var vi till en början på interpool i lördags och drack öl, kastade pil och umgicks. Vi begav oss sedan ut i skogen till en oktoberfest på en mc klubb. Där var vi, mitt mellan skäggiga mcknuttar och raggare med liveband och billig bärs. Kvällen kunde inte ha blivit mer lyckad, jag hade riktigt trevligt.

Jag är så glad för Jonnys skull att han äntligen ger sig iväg. Han har länge pratat om att han vill ut och se världen, kämpa sig fram genom regnskogar, se djur av alla des sorter och bara vara. Åter igen, jag är glad för din skull Jonny :)

Positiva saker bara väller över mig!

Ja, det gör det verkligen. Stup i ett får jag veta de ena positiva efter det andra nu och det tar jag emot med glädje! :)

Till att börja med kan jag berätta att kaffestrejken på mitt jobb är över. Jag njuter av varje droppe jag dricker under morgonmötet. Nu gäller det bara att alla visar att de verkligen är vuxna och kan ta reda på sig själva!

Jag har även fått veta att jag ev. ska få börja på mitt 80% schema lite tidigare än planerat. SKÖNT!

Det gick även betydligt mycket fortare att hitta någon som var intresserad av lägenheten än vad jag trodde. Imorse hade jag fått ett meddelande på mobilsvar där det var en man i ca 40 årsåldern som ville komma och se lägenheten. Han och hans två tonårsbarn var nyss här och sa direkt att de vill ha lägenheten! Nu ska vi prata med Norrvidden och komma överrens om ett ut/inflyttningsdatum.

Vi har även hittat en ny hundkurs som vi ska anmäla oss till nu, eftersom kursen vi hade tänkt att gå inte blev av på grund av för lite intresserade.

Jag riktigt njuter av alla positiva saker som händer runt mig! Nu ska jag hoppa ner i badkaret, knäppa en öl och njuta av hur bra livet kan vara. Trevlig kväll!


Uppsagd!

Ja, nu har vi sagt upp våran lägenhet också.


Så fort vi blir av med den så kommer vi bosätta oss ute hos Eriks mamma i Mårdäng. Det känns riktigt bra att vi ska bo där ett tag nu faktiskt. Vi kommer att bo i ett uterum i stall längan, så vi kommer ändå att ha vårat lilla egna. Både jag och Erik känner att vi vill bort från stan, det kommer bli så mycket bekvämare med djuren att bo där. Plus att vi nu kommer kunna spara undan en hel del pengar som det kommer göras någonting vettigt utav. Det enda som känns lite drygt är att Erik kommer få gå upp och skjutsa in mig till jobbet, men mitt körkort är påväg mer än någonsin nu. Snart är det inte långt kvar, så då löser det sig också. Ska boka körlektioner till veckan! Det känns som ett riktigt bra beslut att flytta faktiskt.

Så är det någon som vill flytta till en central, jättefin 4a (104 kvadrat) i Wasahuset, Nygatan 11 säg till! Vi vill bli av med lägenheten så fort som möjligt!

Kaffestrejk!

Jag blir så less och frustrerad. Frustrerad över att vuxna människor ska ha så jävla svårt att ta reda på efter sig. På mitt jobb är det allt för många som är duktiga på att dricka sitt kaffe och låta muggen stå precis där de har druckigt upp. För någon dag sedan hade de räknat muggarna som stått utspridda och kvarlämnade över hela lokalen till 60 stycken. Det här har resulterat till att våran chef har startat en kaffestrejk. Hon har stängt av kaffemaskinen en tid framåt för att det ska bli en förendring.

Det är ganska frustrerande att komma till jobbet som idag en söndagmorgon, trött och jävlig, beredd på att få dricka en kopp kaffe medans man plockar ihop nycklar osv och mötas av en avstängd kaffemaskin. Det är förjävligt att vuxna människor inte ska ta reda på efter sig själva och att det ska behöva bli en sån här sak. Lär er vett och ettiket för fan så att jag kan få mitt kaffe.


Periodare.

Ja, jag skulle verkligen vilja kalla mig själv för en periodare med det här att uppdatera bloggen. Vissa stunder blir det att jag skriver många inlägg och ibland kan det dröja veckor emellan. Det är bara inse det, sådan är jag.

Vad har hänt på sista tiden då?
För det första måste jag berätta att vi har fått utökning i familjen igen. Den här gången med lilla Berra. Vi var ute hos pappa och fikade för att Berit hade fyllt år när grannens kattungar kommer ut och leker. Jag fastnade för Berra på en gång och nu är han en i familjen! Det gick lite sådär att komma hem och visa Berra för Leo. Lite sura protester har det varit, först från kattens sida sedan från Leo men nu är de vänner :) Jag och mina tre grabbar sover t.o.m i samma säng om nätterna ;)

Karin är hemma från Barcelona och har spenderat några nätter på våran soffa, lovely. I söndags medans det regnade som mest och vi båda två skakade av kyla ringer hennes karl som är kvar i Barcelona och berättar att han har legat på standen i 32 graders värme och druckigt öl under dagen. KUL FÖR HAN DÅ! haha

Löshåret mitt rök i måndags det med och i tisdags var jag till frissan och klippte till håret. Nu ska jag nämligen ha mitt egna hår. Ska försöka låta håret vila fram till jul. Försöka. Vi får se hur det kommer gå, eftersom jag har haft löshår konstant i fyra år snart men nu jävlar.

I onsdags var det kalas med pajer och allt där till hemma hos oss eftersom Erik fyllde år. Jag gillar kalas, tycker det är mysigt att träffas familj och vänner. Grattis igen älskling :)

Slutligen kan jag väl berätta att det har varit en rätt så händelserik dag för mig och Erik idag. Halv elva idag började vi rulla mot Falun för att se Erik och Mårtens origenteringstävling. Platsen för tävlingen var verkligen bra planerat måste jag säga, i slutet av en kohage och i början av en skog!! Väldigt trevligt att traska fram till start och mål i lera som var utblandat med koskit. Fy fan. Det gick rätt så bra för Erik och Mårten iaf, hoppas det går bra imorgon med. Tyvärr fortsatte min och Eriks otur på vägen hem, när oljelampan helt plötsligt började varna. Det var bara att stanna vid första bästa mack, där vi upptäcker att vi har 100 kr på oss. Hur skulle vi lösa det här då? En tom oljetank, inge pengar och pricken över i:et knappt något batteri på mobilen. En timme senare kunde vi rulla ifrån macken i Hofors för att det tack och lov fortfarande finns snälla människor. Hon på Statiol skulle ha en ros i tidningen! Slutet gott, allting gott. Nu är vi hemma under tak iaf och snart ska jag ta ett varmt bad och mysa under täcket. Det är ju sånt väder idag, filmväder.


Ingen är som du.


Inte så vidare bra bild, men det här är lilla Berra iaf :)


RSS 2.0