,

Fick en ovanlig komentar för ett tag sedan - behöver jag änns skriva att jag inte tar det seriöst när det kommer från någon som inte änns vågar stå för vem den är? :)

Vart tog känslan för rätt och fel vägen?

Jag är så frustrerad. Har inte bloggat på evigheter men ikväll stötte jag och Erik på en sak som gjorde både mig och han så förbannad att jag måster berätta.

Vi har nyss kommit hem från en pubkväll och på vägen hem stötte vi på en  riktig idiot.
Vi stod utanför Goya och bara småpratade när det smäller till riktigt ordentligt och jag ser hur en gubbe i ca 50/60 års åldern går ifrån sin fru i samma ålder som sitter på gatan med en harpa. Gubben som hade en stor säck pantburkar framför sig hade precis kommit ur mitt i gatan när en sliskig, full kille i t-shirt kommer och sparkar sönder säcken för gubben helt utan anledning. Ölburkarna som gubben har samlat ihop flög över hela gatan.
Jag blir så frustrerad på hur man kan göra något sånt! Vem skulle plocka burkar mitt i natten i kylan om man inte hade något val?! Hur kan man vara så rent av dum i huvudet så man ger sig på någon praktiskt taget redan ligger ner?! Vart fan tog känslan för rätt och fel vägen?! Det spelar ingen roll hur full du är, så vet man att det är fan inte rätt att göra någonting så där. Det är vidrigt vad det finns för människor.


RSS 2.0