Dop

Nu har jag precis kommit hem från Smillas dop. De var jättefint. Hon var så duktig, grinade ingenting i kyrkan. Däremot glömde jag helt bort mig var jag var och la av ett högt och tydligt "åh fy faaaan" på vägen ut och med prästen inte alls för många meter ifrån mig. Hoppas han inte hörde hehe. Det är så typiskt mig att råka säga bort mig sådär, gör det alltid. Antar att det bara är en del av mig charm haha


Johan, Sara & Smilla :)


Ögon tunga som sten.

Nu är det bara 10 minuter kvar innan jag får gå hem. Jag har nämligen jobbat och suttit vak inatt och eftersom jag jobbade dagen igår så blev det inte mycket vila innan det var dags att ta sig tillbaka till jobbet.

De senaste två timmarna har jag nästan sett min säng sväva framför mig med vårat inbjudande påslakan i alla de möjliga färgglada färgerna. Längtar tills att få krypa ned brevid Erik och Leo som antagligen har legat och sovit skönt några timmar. Det är alltid svårast att hålla sig vaken mellan 03 och 05 när man jobbar natt tycker jag. Iaf för mig, för det är då mina ögon håller på att ge upp och jag verkligen får kämpa för att hålla mig vaken. Efter 05 brukar det bli lättare, då sittar man bara och räknar ned de sista två timmarna som är kvar och de brukar gå ganska fort.

Nej Ann-Marie. Nu tycker jag att du får komma så jag får gå hem och stänga mina ögon som är tunga som sten.

Melizza

Igår var jag, Emma och Marri till Uppsala över dagen för att träffa Gunilla och Melizza. Melizza hade verkligen blivit stor! Det bjöds på fika, lunch och en sväng på IKEA, där jag bl.a. äntligen hittade två kuddar till soffan på uteplatsen! Kolla in gobiten säger jag bara! :)





Tack för en bra dag igår :)


JAG HITTADE DEN!

Äntligen har kamerasladden kommit fram så nu kan jag ladda upp lite bilder :)

Mari och jag i bilen påväg till Uppsala för att träffa Gunilla


Mor och dotter :)


Haha nån var trött på vägen hem ;p
____________________________


I bilen precis efter att vi hämtat vårat lillhjärta :)




Lillkillen har blivit så stor :)
______________________________


Sandras student
___________________________________

En kväll hos Sanna :)
   


 
_____________________________


Jag älskar dig :)
________________________________


Bror och Sågen


ÄLSKAR bilden, busnatta :) 
_____________________________

Nej nu får det vara nog, orkar inte ladda upp fler.
Älskling har gjort mat till mig så ska pallra mig till köksbordet.

Doktorn kan komma!

Nu är jag almost fitt for fight för Emmas avskedsfest. Hon ska nämligen sluta på hemtjänsten, flytta till Lund och påbörja många års pluggande för att bli läkare. Jag har funderat på det och det kan nog visa sig vara bra att ha en läkare som vän. Då kan jag tex skicka vidare alla Eriks miiljoooner frågor "Vad är det här för knöl? Är jag sjuk nu? Vad gör man åt det här då?  osv" till Emma. Ännu bättre vore om jag skaffade ett propellerplan som hon kunde komma med precis när jag behöver henne, som på tvprogrammet Doktorn kan komma. Det skulle vara perfekt! haha


Ha en trevlig kväll för det ska iaf jag!

Jag älskar dig Erik




Då var det dags igen.

Två veckors ledighet har verkligen gått fort, dagarna har bara flygit förbi. Idag var det dags igen, kl 6.00 skulle min väckarklocka iaf ringa, vilket den inte gjorde. Tur var att jag hade legat på spänn hela natten för att inte sova över, så jag var vaken då klockan skulle ha ringt. Kanske kände på mig att något var tokigt?
Första jobbdagen började inte bra iaf. Känns som att allt bara har strulat. Det började med väckarklockan, Leo vaknar precis när jag ska gå hemifrån så att jag måste stressa ut med honom. Han som har blivit så duktig på att hålla sig och gå själv hela vägen ut skulle självklart inte klara av det just idag utan släppa en läcka i trapphuset!! (Leo brukar sova som en stock annars när jag går till jobbet tills jag kommer hem på lunchen och vilja gå ut då, men inte idag såklart..)
Väl på jobbet gick allt i halvfart och pricken över i:et så var det sol hela dagen. TOPPENDAG!

Ledigheten har jag tillbrigat i Leksandsommarland, ute med båt/vattenscooter, besökt familjen, bad, grillning, avkoppling, pysslat och donat hemma mm. Har för övrigt fått helt underbara nya grannar, gjort en god gärning och bråkat med Telia ett x antal gånger. För att sammanfatta en lång historia, så behöver jag bara säga att vi fick vårat internet att fungera 3 veckor efter inkopplingsdatumet med en jävla massa strul på köpet. Den goda gärningen var att jag och Erik kom körandes vid Läkerolarena då vi ser en plånbok på vägen. Snälla som vi är ringer vi upp killen som inte bara har tappat plånboken nyligen, utan är helt övertygad om att han fortfarande har den i bakfickan. Vilket det visar sig att han inte hade. Glada miner blev det på dem när vi möttes för att lämna tillbaka plånboken. Jag tycker om känslan när man gör någonting snällt. Om man bortser från telia och lite dåligt väder så är jag nöjd med min ledighet.

Nu ska jag gå ner och göra lite nytta, dvs gå ner i tvättstugan och tvätta klart. Ska sedan måla om våran soffa till uteplatsen en sista gång så att den blir klar någon gång.

RSS 2.0