Uppdatering

En del saker har hänt i mitt liv sedan jag uppdaterade sist.


Till att börja med kan jag berätta att Molle har flyttat tillbaka till Linköping och min bror Kristoffer till Norge. Det är verkligen ingenting som glädjer mig eftersom jag har kommit närmare min bror den senaste tiden och lärt känna en underbar vän. Det är tur att det går att träffas ändå, men det känns inte alls bra att möjligheten till att ringa och säga "Jag kommer över" inte länge finns. Jag saknar er redan Kristoffer och Molle.

De senaste dygnet har jag varit i två tidigare obesökta länder för mig. Danmark och Tyskland. Inge märkvärdiga länder alls, men det är fortfarande två nya länder för mig. Mitt intryck kan vara fel eftersom det var lite halvdåligt väder när jag var där, men jag tycker att det var väldigt grått och dött. Min vistelse blev kort eftersom jag gjorde min första ölresa. Det var en trevlig resa!

Kvällen har jag spenderat i sällskap med Thina. Jag har packat ned alla de saker jag samlat på mig under 20 år. I helgen kommer det målas om i lägenheten sedan förhoppningsvis börjar inflyttningen till Skomakargatan på Måndag. Jag erkänner att jag är lika uppspelt som ett litet barn över flytten. Jag har längtat länge efter mitt egna ställe.

För övrigt börjar saker och ting se ljusare ut nu. Oron över att någonting kommer att hända finns iofs hos mig hela tiden, eftersom de har varit så den sista tiden. Händer någonting bra följs det av någonting dåligt. Ta det här med lägenheten som ex - Jag fick besked om att jag skulle få lägenheten, då får jag besked om att både Molle och Kristoffer ska flytta. Det dyker upp något bra, sedan någon dåligt.

Nu ska jag krypa ner i min efterlängtade säng.


Äntligen

Igår hade jag ett medelande på mobilsvar där fastighetssnabben medelade att jag skulle få lägenheten jag sökt. Nu ska jag snart bege mig ned till fastighetssnabben för att skriva kontrakt.

Någon Lars Winnerbäck blir det inte sett för mig ikväll heller. Jag hade verkligen velat gå, men tyvärr så måste jag jobba kvällen. Ibland hatar jag att jobba kvällar och helger mer än någonting annat.

ÄNTLIGEN har det hänt någonting bra!

Broken inside.

Har varit allmännt nerstämnd en längre tid nu. Ingenting är så som jag skulle vilja. Viljor, tankar, problem. Problem som inte kommer någon vart utan bara står kvar som en tickande bomb som bara väntar på att få explodera. Det känns iaf inte som att det är långt dit..

Jag står utan svar på mina frågor om vad jag ska ta mig till med allt? Det känns som att vilken väg jag än tar så kommer jag tillbaka till samma ställe igen.

Jag borde stänga av Patrik Isakssons texter som spelas i mina högtalare och lägga mig till rätta i sängen, men jag har ingen ro till att sova.


Sista dagen

Idag var det min sista schemalagda dag på Bomhusgården.
Det är synd för jag trivs verkligen och jag vill fortsätta jobba där. Dagen avslutades med fika av alla de sorter innan jag och den andra Mikaela på min avdelning skulle gå hem. På måndag morgon är jag tillbaka på söders gator för att jobba inom hemtjänsten i tre veckor, sedan är det bara timmar som gäller för mig ..

Fy fan , jag vill inte. Jag vill ha mina bestämda dagar då jag jobbar så att jag vet vad jag har och inte har.

I had the time of my life ..

.. and I never feelt like this before la la la

Nu är jag hemma från min semester vecka. Jag hade rätt, det var till St. Annas skärgård vi åkte till. Det var jätte mysigt där. Molles farmor och två farbröder bodde tillsammans på gården. Jag skulle också vilja ha ett sånt ställe där alla bor tillsammans, de hade så mysig samanhållning. Vi bodde ovanpå Ingmars (farbror) båtverkstad, som ligger till höger på bilden. De stora röda huset i mitten var Ingmar och hans frus hus. Brevid det bodde Kire (andra farbrorn) och till vänster i det stora ljusa huset bodde farmor Edit - som för övrigt var störtskön!



Måndag 28/7
gav jag och Molle oss iväg. Förbi Ica Maxi för att shoppa luftmadrasser, sen bar det av i mammas gamla Volvo utan AC i värmen. Vi hade laddat upp md nya skivor som vi poppade hela vägen, bl.a husvagnshits, uggla och en massa sommarklassiker. Eftersom både jag och Molle älskar filmen Dirty Dancing var det självklart att time of my life var med. Varje gång den spelades sattes våra "fina" stämmor igång. 

Efter den långa och varma bilresan, blev det ett dopp på en gång. Både jag och Molle somnade på bryggan sen. När vi piggnade till startade vi grillen och grillade på bryggan. Vi tog sedan med oss hunden Ruff på promenad så jag skulle få se hur det såg ut runt omkring oss.

    
(Vår härliga frukost , St Anna , bryggan , Jag i ett försök att få Ruff till att gå på sidan. Det gick inte allt för bra som ni ser)


Tisdag 29/7 & onsdag 30/7 följde vi med Molles kusin Olle och hans tjej Ida och åkte båt. Stannade på en ö som hette Hamna. Det blev grillning på engångsgrillar, solning och hoppning från klipporna.

   

(Olle , Ida , Jag , Molle )

     
( Jag , Ida njuter , Jag Ida & Sarah hoppar , Sarah)

 
(Jag , Sarah & Jag)

 
(Olle & Simpa , Simpa)
Jag måste medge att alla vi har så jävla snygg stil när vi hoppar haha!

   
(Matdags , Jag , Molle)

  
(Tycker Olle hade så skön solstil! , båtfärden hemåt)


Torsdag 31/7 pallrade vi oss in till Söderköpning där vi åt god mat, små shoppade lite, gick upp för ett berg ovanför Göta kanal. Det var inget litet berg ska du veta! Efter det mötte vi upp Molles vänner Jenka och Carro vid det omtalade smultronstället. Jag har aldrig, då menar jag ALDRIG sett så tuffa och stora glassar i mitt liv. Absolut den godaste glassen jag har ätit iaf. Resterande kvällen blev lugn med lite film.

   
(Jag , Molle vid Göta kanal , Jag vilopaus i bergsbestigningen , kolla trappan!)

   
(Jag klarade det! , Molle dör av värmen , Jenka , Carro)

  
(Ja, jag var väldigt förväntansfull haha. Allvaligt kolla glassarna


Fredag 1/8 packade vi ihop våra saker och gav oss ut på vägarna igen. Nästa stop blev Stockholm där vi shoppade och senare mot kvällen gick vi på Gröna lund.

   
(Jag , Molle - på färja i Sockholm , Kärleks tunneln såklart haha! , jag)

Veckan har varit toppen! Visseligen är jag jäkligt less på ordet nu. Varje människa där nerefrån la in ordet dö så ofta de kunde. "det var dögott / döroligt / dötråkigt (om det ska vara riktigt rätt säger de inte tråkigt heller utan dötrökigt)" Men men, vi måste ju alla ha någonting som är speciellt! ;)



Tack för en DÖBRA semester Molle haha.


 


RSS 2.0